secretaris@jupiter76.nl

Handbalvereniging Jupiter '76

Franeker

Handbal

Maak kennis met deze fantastische teamsport! Handbal is een sport voor mensen die van actie houden. Het is snel, dynamisch en verrassend. Als handballer moet je wel tegen een stootje kunnen want lichamelijk contact is toegestaan.

Gezelligheid

Naast de wekelijkse trainingen en competities, worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd voor zowel jeugd als volwassenen.
Denk hierbij aan clinics, mixtoernooien, trainingsweekenden, toernooibezoeken, piekuurtjes, etc.

Jupiter Cup

Ook vindt er jaarlijks in het Paasweekend de Jupiter Cup plaats. Tijdens dit internationalie toernooi halen we zowel teams uit Nederland en het buitenland naar Franeker om een weekend lang te handballen.
Een terugkerend succes!

Is handbal iets voor jou?

Train 3 keer gratis mee!

Wanneer trainen onze teams?
Bekijk het per categorie:

F jeugd traint op dinsdag van 17.30 uur tot 18.30 uur (speelt geen competitie)
E- jeugd

D-jeugd

B-jeugd (dames)

B-jeugd (heren)

Dames (senioren)

Dames (midweek)

Heren (midweek)

JUPITER CLUBDAG!

Kom jij ook handballen tijdens de Jupiter Clubdag op zaterdag 14 september? Voor de jongste jeugd (t/m 11 jaar) is er de handbalvariant goalcha. Voor meiden en jongens tussen de 12 en 17 jaar is er bootcamp en voor de senioren vanaf 18 jaar is er een handbalclinic. Het zijn onder andere oud international Leon van Schie en topsporttrainer Joost Schutte die je de nodige handbaltrucks leren deze dag!

Maar ook voor niet-handballers is er genoeg te beleven op zaterdag 14 september.

Luuc Eisenga deelt deze dag met ons zijn ervaringen in de topsport. Nederlands sportbestuurder, sinds april 2019 werkzaam als algemeen directeur bij NAC Breda, voorheen algemeen directeur SC Heerenveen, maar ook liefhebber van handbal. Luister naar zijn inspirerende verhaal! Naast deze inspirerende spreker, kunt u kennismaken met onze sponsors op het speciaal ingerichte sponsorplein. Koop op het sponsorplein ook uw gelukslot en maak kans op ontzettend gave prijzen! En wat is HV Jupiter ‘76 zonder leden? Met trots presenteren wij u onze teams en demonstreren wij het nieuwe handbaltenue. Tot slot kunt u genieten van een mooie handbalwedstrijd tussen de Friese handbalclubs FHC (Stiens) en Cometas (Leeuwarden). Mocht u er dan nog geen genoeg van hebben, maak dan nog even een praatje onder het genot van een hapje en een drankje!

En weet u wat het mooiste is?

IEDEREEN IS WELKOM EN TOEGANG IS GRATIS!