Nationale sportweek Jupiter '76 Franeker

Sport doet iets met je!

Dat sport je fitter maakt weten we allemaal, maar wist je al dat het ook meer zelfvertrouwen geeft en het je gelukkiger maakt? Door te sporten zit je nóg lekkerder in je vel. En dat is sinds de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden, omdat uit onderzoek blijkt dat sindsdien minder Nederlanders zijn gaan sporten en bewegen. 

De NOC*NSF Nationale Sportweek wordt aangegrepen om het nieuwe sportseizoen te openen en de sport in heel Nederland een extra impuls geven. Sportbonden, sportclubs, sportbedrijven, gemeenten en andere organisaties heten tijdens de 18e editie daarom iedereen welkom om een kijkje te nemen.

Het thema van de Nationale Sportweek is: ‘sport doet iets met je’. Deelnemers kunnen van 17 tot en met 26 september ervaren dat de sport voor iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, toegankelijk is. Het doel is om zoveel mogelijk sporters te helpen de weg (terug) naar de sportclub te vinden.

Wat betekent sport voor jou? Vertel jouw verhaal en gebruik daarbij de volgende hashtags: #sportdoetietsmetje #handbalverenigingjupiter76

Meer weten over ons aanbod tijdens de Nationale Sportweek?
Kijk snel op www.dewike.frl

Sport doet iets met je!

Delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email